Tudj meg többet rólunk

Számunkra az online marketing nem másodlagos, utólag megszerzett kompetencia. A digitális marketing a kezdetektől cégünk egészét meghatározza, a DNS-ünkbe van kódolva. Szenvedélyünk ez a világ, folyamatosan tanulmányozzuk és felfedezzük újabb és újabb lehetőségeit. És amit igazán szeretünk benne, hogy magunk is alakítjuk, feltaláljuk és befolyásoljuk az online marketing világát, így építve a ügyfeleinket és üzleti sikereiket. Ezt jelenti számunkra, hogy az INTREN természetesen digitális.

Büszkék vagyunk a munkánkra, nézz bele te is az INTREN esettanulmányaiba!

Kiemelt esettanulmányok

 • READ MORE
  Árukereső Optimalizálás Dataweps BEED Segítségével
  2020-09-24
  A BEED szoftver a Dataweps terméke, a Dataweps a CEE régióban úttörő szereplő az ár-összehasonlító oldalak optimalizálását segítő szoftverek területén. Érdekel és megfontolnád a BEED használatát az Árukereső jelenléted optimalizálására?
 • READ MORE
  Praktiker
  2019-04-26
  Az Intren számos, a weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatás nyújt a Praktiker részére. Ezek közül kiemelkedik a Google Analytics mérések felépítése és karbantartása, a Google Tag Manager kezelése, a kereső optimalizálás (SEO), valamint a konverzió alapú optimalizálás (CRO) és ügyfélélmény növelés (UX).
 • READ MORE
  Google Optimize A/B tesztelés a Telenornak
  2017-11-28
  A Telenor Blue oldalon végrehajtott AB teszt célja az volt, hogy minél gördülékenyebbé tegye a tarifa és készülék választást, és ezáltal növelje a céloldalhoz köthető konverziós arányt.
Megnézem az esettanulmányokat

Imádunk a digitális marketingről beszélgetni, találkozz velünk az alábbi eseményeken:

Közelgő események

Nincs

Elmúlt események

15octalldayDigital Cube ConfAnalitika, PPC és SEO konferencia

07oct13:2514:20Internet Hungary19-re lapot húzunk!

15sepalldayMarketing Summit Hungary 2020

Marketing Gyémánt Google Marketing Platform - Sales Partner Google Marketing Platform - Certified CEE Digital Alliance
X