Hirdetésmenedzsment

Az INTREN PPC hirdetésekkel foglalkozó csapata volt az első üzletágunk.

2008-ban, az INTREN alapításakor ezzel kezdtünk el foglalkozni, és az elsők között szereztük meg a Google ide vonatkozó céges partneri minősítéseit.

Kevéssel utána első hazai hivatalos trénerként pedig nekiláttunk a tudás terjesztésének, és a következő években több, mint 2000 kollégát képeztünk ki a Google Ads (akkor még AdWords) rejtelmeiből.

fundamenta
weboldal referencia

CSAPATUNK

A csapatunk (amit ma Ad Operations csapatnak hívunk) ma is az INTREN legnagyobb csapata, és folyamatosan fektet szakmai kiválóságába, amit visszaigazol számos hazai és nemzetközi díjunk ezen a területen.

Az Ad Operations csapat kezel minden olyan hirdetési rendszert, ahol licit alapon tudunk megjelenéseket vásárolni, ideértve a legismertebbeket, mint a Google, a Facebook, a LinkedIn vagy kevésbé ismertebbeket, mint a Microsoft Ads, a Pinterest, a Twitter, a Waze vagy a TikTok. Kezelünk és menedzselünk Árukereső fiókokat és használunk programmatic megoldásokat is mint az RTB House vagy a Criteo.

Az eszközök kezelésénél azonban nem áll meg a kompetenciánk, a hirdetésekhez tartozó kiértékelések, analitika, fejlett reporting, landing page optimalizálás és a tanácsadói szolgáltatásaink mind szükségesek ahhoz, hogy ez a tevékenységünk a teljes digitális marketing ökoszisztéma legerősebb sarokköve lehessen.

Itt vagyunk bármikor, ha segíthetünk bármely kapcsolódó területen:

Kampánykezelés

Minősített szakértőink segítenek testre szabni és folyamatosan kezelni a teljes online marketing hirdetési portfoliót az üzleti célok elérése érdekében.

Audit

Segítünk megtalálni a kitörési pontokat és az optimalizációs lehetőségeket a jelenleg használt eszközökön.

Tréningek

Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás az, ami leginkább hozzájárul a hatékonyság növeléséhez, ezért is szervezünk rendszeresen saját kollégáinknak is tréningeket, workshop-okat. Tapasztalataink alapján egy személyre szabott, átfogó tréning nagyban tudja növelni a házon belüli PPC tudást.

Miben segíthetünk?

Írj néhány sort a céljaidról, és mi segítünk elérni!

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*