Webanalitika

GA 360 webanalitika

360 Suite

Az INTREN Google Analytics Certified Partnerként és a Google Analytics 360 Suite hivatalos viszonteladójaként a marketing eszközök teljeskörű kihasználásával járul hozzá az üzleti célok megvalósításához.

Segítünk Önnek maximálisan kiaknázni a GA360-ban rejlő lehetőségeket!

digital consulting

Digitális Tanácsadás

A Google Analytics integrálásától kezdve, mérési anomáliák javításán keresztül együtt dolgozunk azon, hogy az Ön üzleti szükségleteihez igazodó mérési stratégia mentén átfogó képet kapjon marketing eszközei teljesítményéről, hatékony riportolási megoldásokat nyújtsunk, melyek által a szükséges információk bármikor elérhetővé és könnyen hasznosíthatóvá válnak.

weboldal mérési stratégia

Mérési Stratégia kialakítása

Az egyik leggyakoribb kérdés, amivel újdonsült ügyfeleinknél találkozunk: „Bízhatom-e az Analytics adataimban?”. Ha legalább egyszer felmerült Önben ez a kérdés, jó úton jár!

A rohamosan fejlődő technológiai újításoknak köszönhetően már nem csupán az a kérdés, hogy milyen adatokat tudunk mérni, hanem inkább az, hogy mire van szükségünk és azt hogyan fogjuk tudni felhasználni.

tesztelés és optimalizálás

Tesztelés és Optimalizálás

A teszteléssel és az optimalizálással (továbbá akár a perszonalizációval) jobb felhasználói élményt nyújthat weboldala felhasználóinak, mellyel egy időben megértheti viselkedésüket. Egy-egy változtatás látványos javulást okozhat a konverziók számában, a konverziós arányban vagy akár a bevételben is.

digital analytics training

Tréningek

Hiszünk abban, hogy a folyamatos tanulás az, ami leginkább hozzájárul a hatékonyság növeléséhez, ezt saját szervezetünkön belül is alkalmazzuk. Rendszeresen tartunk tréningeket és workshop-okat 1:1 formában és csoportos változatban egyaránt. Több kollégánk hivatalos Google tréner is egyben, így akár már Google képzéseken is találkozhatott velünk.

google marketing platform
google marketing platform certified