SEO szolgáltatások az Intrennél

A digitális világban, ahol minden az internet körül forog, a keresőoptimalizálás egy szinte megkerülhetetlen terület. Ahhoz, hogy megfelelően megjelenjen weboldalad az online térben, ezt a területet is szükséges folyamatosan fejleszteni. A Google találati listáján legelöl ugyan a fizetett hirdetések vannak, de a legtöbb helyet az úgynevezett organikus találatok foglalják el, melyek közül akár többet is a te weboldalad foglalhat el. Mi ebben igyekszünk segíteni neked keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó szolgáltatásainkkal.

Milyen SEO szolgáltatások vannak az Intrennél?

A keresőoptimalizálásnak, vagy más néven SEO-nak három fő területe van: technikai SEO, on-page SEO és off-page SEO. Ügynökségünk SEO csapata mindhárom területen szolgáltat, így cégünk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani.

Ilyen szolgáltatásaink:

Miért van szükség keresőoptimalizálásra?

Egy jól SEO-zott weboldal hatalmas üzleti sikereket tud generálni. Miért? Nem csak a találati listákon való megjelenést segíti, de növeli az átkattintási arányt is, erősíti a brandet, vagyis a márkaépítést, segít hírlevél feliratkozókat gyűjteni és támogatja a vásárlást/szolgáltatások igénybevételét is. Végül pedig, de nem utolsó sorban tényleg azokat az embereket érheted el a segítségével, akiket célközönségünknek választottál.

Ha felkeltettük érdeklődésed, keress minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és kérj ajánlatot munkatársainktól! Weboldalad a legjobb kezekben lesz a több, mint 10 éve online térben dolgozó ügynökségünknél. Ha pedig többet szeretnél tudni a keresőoptimalizálás alapjairól, olvass tovább vagy látogasd meg szakmai blogunkat!

SEO alapok

Ahogyan azt már fentebb említettük, a SEO-nak 3 területe van, ezeket szeretnénk most a teljesség igénye nélkül röviden ismertetni.

Technikai SEO

Ahogyan az a nevében is benne van, a technikai SEO az oldal teljes technikai részéért felel. Ez az alapja a további munkának, sajnos egy hibásan megjelenő vagy lassú weboldalon a legjobb tartalommal sem érhetőek el eredmények. Technikai SEO szempontok például: weboldal biztonsága, betöltési sebesség, duplikált tartalmak, tagek használata és a meta adatok helyes használata is.

On-page SEO

Tartalom, tartalom, tartalom: így tudnánk röviden összefoglalni, hogy mi is a legfontosabb, amikor on-page SEO-ról van szó. Ez magában foglalja a szöveges tartalmon kívül a képeket, videókat és egyéb ténylegesen megjelenő elemeket is, mint például az URL.

Off-page SEO

A harmadik terület, mely segítségével a Google első helyeit szerezhetjük meg magunknak. Az off-page SEO a weboldalra hivatkozó linkek számát, minőségét és típusát vizsgáló terület. Minél több jó minőségű és megfelelő típusú link mutat egy weboldalra, a Google annál hitelesebbnek ítéli meg az adott témában, mely a helyezések javulásához vezet.

X