SEO szolgáltatások az Intrennél

SEO

A digitális világban, ahol minden az internet körül forog, a keresőoptimalizálás egy szinte már megkerülhetetlen terület. Ahhoz, hogy megfelelően megjelenjen weboldala az online térben, ezt a területet is szükséges folyamatosan fejleszteni. A Google találati listáján legelöl ugyan a fizetett hirdetések vannak, de a legtöbb helyet az úgynevezett organikus találatok foglalják el, melyek közül akár többet is az Ön weboldala foglalhat el, mi ebben igyekszünk segíteni Önnek keresőoptimalizáláshoz kapcsolódó szolgáltatásainkkal.

Milyen SEO szolgáltatások vannak az Intrennél?

A keresőoptimalizálásnak, vagy más néven SEO-nak három fő területe van: technikai SEO, on-page SEO és off-page SEO. Ügynökségünk SEO csapata mindhárom terület tudásanyagát magáénak tudhatja, így cégünk teljes körű szolgáltatást tud nyújtani a területen.

Ilyen szolgáltatásaink:

Miért van szükség keresőoptimalizálásra?

Egy jól SEO-zott weboldal hatalmas üzleti sikereket tud generálni. Miért? Nem csak a találati listákon való megjelenést segíti, de növeli az átkattintási arányt is, erősíti a brandet, vagyis a márkaépítést, segít hírlevél feliratkozókat gyűjteni és támogatja a vásárlást/szolgáltatások igénybevételét is. Végül pedig, de nem utolsó sorban tényleg azokat az embereket érhetjük el a segítségével, akiket célközönségünknek választottunk.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén és kérjen ajánlatot munkatársainktól! Weboldala a legjobb kezekben lesz a több, mint 10 éve online térben dolgozó ügynökségünknél. Ha pedig többet szeretne tudni a keresőoptimalizálás alapjairól, olvasson tovább vagy látogassa meg szakmai blogunkat!

SEO alapok

Ahogyan azt már fentebb említettük, a SEO-nak 3 területe van, ezeket szeretnénk most a teljesség igénye nélkül röviden ismertetni.

Technikai SEO

Ahogyan az a nevében is benne van, a technikai SEO az oldal teljes technikai részéért felel. Ez az alapja a további munkának, sajnos egy hibásan megjelenő vagy lassú weboldalon a legjobb tartalommal sem érhetünk el eredményeket. Technikai SEO szempontok például: weboldal biztonsága, betöltési sebesség, duplikált tartalmak, tagek használata és a meta adatok helyes használata is.

On-page SEO

Tartalom, tartalom, tartalom: így tudnánk röviden összefoglalni, hogy mi is a legfontosabb, amikor on-page SEO-ról beszélünk. Ez magában foglalja a szöveges tartalmon kívül a képeket, videókat és egyéb ténylegesen megjelenő elemeket is, mint például az URL.

Off-page SEO

A harmadik terület, mely segítségével a Google első helyeit szerezhetjük meg magunknak. Az off-page SEO a weboldalra hivatkozó linkek számát, minőségét és típusát vizsgáló terület. Minél több jó minőségű és megfelelő típusú link mutat egy weboldalra, a Google annál hitelesebbnek ítéli meg az adott témában, mely a helyezések javulásához vezet.

Marketing Gyémánt Google Marketing Platform - Sales Partner Google Marketing Platform - Certified CEE Digital Alliance
X