Kreatív tartalom

'Content' részlegünk nem csak az INTREN kreatív központja, de ügyfeleink digitális ökoszisztémájának egyik fő mozgatórugója is.

Ez a csapat látja el a tartalomtervezési, gyártási és tartalommenedzsment feladatokat, amelyek felmerülhetnek egy digitális marketing kampány során, illetve mi ügyelünk rá, hogy ügyfeleink rajongókkal folytatott kommunikációja is zökkenőmentesen folyjon.

Kreatív csapatunk büszke arra, hogy tervezési és optimalizálási folyamataink során adatalapú megoldásokat alkalmazva, mesterséges intelligencián alapuló third-party szoftverek segítségével, valamint rugalmas, a modern digitális világban bármely felmerülő problémára releváns válasszal rendelkező kommunikációs rendszerek építésével biztosíthatja ügyfeleink elégedettségét.

Ennek az adatalapú kreatív optimalizálásnak hála az általunk havonta legyártott több száz hirdetés és poszt mindegyike nem csak "márkán van", de hatékonyságuk is kiemelkedő, és az együttműködésünk során folyamatosan fejlődik.

Közösségi megoldásaink nem merülnek ki a klasszikus tartalmi elemeknél: rendszeresen futtatunk kiterjedt influencer kampányokat is, amennyiben úgy találjuk, azok segítségével érhetjük el ügyfeleink céljait a leghatékonyabb módon.

fundamenta
weboldal referencia

Platformhasználatunk során kiemelt szerepet kap az innováció

Az INTREN az elsők közt kapott TikTok hirdetési fiók nyitására lehetőséget a hazai ügynökségek közül.

Ügyfeleink követői közösségét nem csak a saját felületeiken monitorozzuk, de listening megoldások segítségével minden olyan beszélgetést figyelemmel tudunk kísérni, ahol a márkát relevánsan említik, így gyűjtve folyamatos insightokat a követőink márkáról alkotott véleményéről.

Miben segíthetünk?

Írj néhány sort a céljaidról, és mi segítünk elérni!

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*