Shopping kampány

Google shopping kampányok akár 20% árelőnnyel?

Az INTREN és az Olcsobbat.hu együttműködéséből különleges ajánlat készült az e-kereskedők számára!

google shopping kampány

A Shopping hirdetések kialakításának elsődleges célja, hogy a felhasználó könnyebben, gyorsabban és relevánsabb ajánlatokat találjon keresései alkalmával, ami sikerült is: a termékkép, az ár és az e-kereskedő nevének feltüntetése miatt könnyen eldönthető, hogy merre kívánunk tovább haladni a vásárlási folyamatban.

A Google azonban előnyben részesíti az ismert árösszehasonlító oldalakat (Magyarországon az Árukereső.hu, az Olcsobbat.hu, az Árgép.hu az ismert oldalak) és partnerségre lépett velük ahelyett, hogy hátrányt okozna nekik saját szolgáltatásával.

Így született meg a Comparison Shopping Service Partnership, – melyet gyakran csak CSS-ként emlegetünk – aminek keretein belül már ár összehasonlító oldalak is futtathatnak Shopping hirdetéseket. CSS partnereinek a Google 20%-os versenyelőnyt is biztosít, mellyel ezek a partnerek 20%-kal olcsóbban jutnak egy Shopping átkattintáshoz.

Google Shopping Intren Olcsobbat kedvezmények

Az Olcsobbat.hu árösszehasonlító oldal Magyarországon elsőként vált a Google CSS partnerévé, és jelenleg már több mint 500 partnerének hirdetése zajlik a közreműködésével.

Nagy dobással indult a 2020-as év, ugyanis az Olcsóbbat.hu és az INTREN közös terméket dolgozott ki azon partnerek számára, akik nem rendelkeznek saját szakemberrel vagy csapattal a Google Shopping hirdetések futtatásához. Az Olcsóbbat.hu az INTREN-nel közösen immár kampánymenedzsment szolgáltatást is biztosít, mely segítségével a webshopok olcsóbban és jóval hatékonyabban tudnak a jövőben Shopping kampányokat futtatni.

Az INTREN teljes körű Google kampánykezeléssel foglalkozó csapata számos lehetőséget biztosít, hogy az e-kereskedők minden eszközt kihasználhassanak. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és keressük meg együtt a Számodra megfelelő megoldást.

Érdekelnek a Shopping kampányok?

Az alábbi űrlapon szeretnénk kérni legalább egy e-mail címet, amire írhatunk, és kollégáink hamarosan jelentkezni fognak!

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*