Webshop fejlesztés

Sikeres e-kereskedelmi webhelyeket építünk Magento, WooCommerce és Shopify keretrendszerek segítségével, Google és Facebook Shopping termékkatalógusokkal, valamint az online bankkártyás fizetésektől a számlázásig és a logisztikáig minden automatizálással.

Úgy gondoljuk, hogy a robusztus e-kereskedelmi áruház a digitális világ bármely sikeres vállalkozásának alapja, ezért tartjuk fontosnak a korszerű technológiák használatát, amelyek segítenek a jövedelmezőség növelésében.

weblap referencia
toman diet weboldal

DOLGOZZ VELÜNK!

A B2B értékesítéshez korszerű ajánlatkérő rendszereket fejlesztünk, amely lehetőséget nyújt automatizált árajánlatok létrehozására egyedi árakkal minden ügyfélkérésre. Jóváhagyásuk után ezeket a B2B ügyfeleket közvetlenül a webshopod fizetési oldalára irányítjuk, hogy online kártyával fizethessenek. Nézd meg esettanulmányunkat, hogy megtudd, hogyan mérjük és optimalizáljuk ezt a végpontok közötti értékesítési folyamatot!

Teljes e-kereskedelmi megoldásaink a legjobb tulajdonságokat és lehetőségeket kínálják, miközben teljes mértékben testreszabhatóak. Megjelenésük összhangban marad a márkáddal és üzleti céljaiddal.

Kész megoldásokkal rendelkezünk a szükséges integrációkhoz, például az online fizetésekhez, a logisztikához, a könyveléshez, így arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos.

Fejlesztőink tapasztalatot szereztek az ipar különböző területein, így piacvezető megoldásokat kínálhatunk nemcsak a kiskereskedelem, a divat, az egészségügy, az utazás és a pénzügyek, hanem a Te céged iparágának is.

Büszkék vagyunk a munkánkra, nézz bele te is az INTREN esettanulmányaiba!

Webáruházaink nemcsak látogatók millióit vonzzák, hanem hatjegyű bevételt is generálnak. Nézd meg portfóliónkat!

murderous affair

Murderous Affair

INTREN branding

Napjainkban a legkülönbözőbb technikai megoldások közül választhatunk, amennyiben cégünk vagy ügyfeleink online jelenlétét kívánjuk erősíteni.

webfejlesztés

Accenthotels webfejlesztés

Accent Hotels

A honlap készítésének célja az Accent sales tevékenységének növelése, az új, koherens brandimage bemutatása, az egyes szállodák vizualitásának és indentitásának integrálása, a szállodalánc jellegének erősítése és a felhasználó élmény növelése volt.

Szolgáltatásaink

Webáruház audit és tanácsadás

Magento2 webshop fejlesztés

WooCommerce webshop fejlesztés

Shopify menedzsment

Webáruház karbantartás

webfejlesztés referencia

Miben segíthetünk?

Szükséged van egy könnyen használható, SEO-barát webshopra?
Át kell költöztetnünk meglévő Shopify áruházad egy saját fejlesztésű webáruházba?

Írj néhány sort a céljaidról, és mi segítünk elérni!

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*