Rólunk

INTREN
digital by nature

Az INTREN full-service, adatvezérelt, digitális ügynökség. Digitális marketing ökoszisztémák tervezésével, működtetésével, mérésével és optimalizálásával foglalkozunk.

Történetünk

2008-ban Google Partnerként indultunk, így a hatékonyság alapú kampányok tervezése, kivitelezése, mérése és optimalizálása az egyik legerősebb kompetenciánk. Emellett gyorsan növekedtünk az elmúlt évek során más területeken is és mostanra full-service ügynökségként tudjuk segíteni, építeni ügyfeleinket.

A szakmában leginkább analitikai szemléletmódunkról híresültünk el. Imádunk mindent adatokkal alátámasztani és pontos célok mentén dolgozni. Így természetesen az olyan kampányokban tudjunk a legtöbbet nyújtani, ahol a hatékonyság áll a középpontban. Hiszünk az adatvezérelt kreativitás erejében és abban, hogy még a legjobb ötletet is érdemes adatalapú insightokkal alátámasztani.

Partnerség

Az INTREN hivatalos Google Analytics 360 suite viszonteladó Magyarországon. 2016 óta hivatalos támogatói vagyunk az elismert InOrbit konferenciának. Emellett hivatalos Google Adwords Szeminárium Vezetők vagyunk 2009 és Regionális Trénerek 2013 óta. Az INTREN ugyanakkor Google Regionális Ügynökségi Nap Partner és Sales Masterclass Tréner is.

CSR

Büszkeséggel tölt el bennünket a munkánk, ezért társadalmi felelősségvállalásunk keretében nagy örömmel dolgozunk olyan szervezeteknek, amelyek jó ügyet támogatnak. Sok-sok éve segítünk kiváló eredményekkel a Bátortábornak, az MMOSZ-nek és az Ökumenikus Segényszervezetnek, hogy 1%-os kampányaik még több támogatást szerezhessenek.
Emellett önálló projekt keretében segítettünk a NIOK-nak saját adományozó oldaluk az adjukössze.hu promótálásában.
Ha tehetjük pénzzel is segítünk, így karácsonykor olyan szervezeteket támogatunk, amelyek hátrányos helyzetű gyerekek számítógépes ismereteinek fejlesztését segítik.
Nagyon szeretünk tanulni, de tanítani is, kollégáink rendszeresen járnak egyetemekre meghívott előadóként és saját céges gyakornoki programunk gondoskodik a szakmai utánpótlásról is.

Sikereink

  • Google Premier Partner ügynökség vagyunk, kollégáink között több hivatalos tréner is van.
  • Hivatalos Google Analytics 360 viszonteladók vagyunk és Data Studio, GTM és Optimize Partner minősítéssel is rendelkezünk.
  • Szoros partnerségben vagyunk a Facebookkal, több kollégánk is Facebook Blueprint Minősítéssel rendelkezik.

Fontosabb díjaink

  • 2015-ben megnyertük a Google Ready to Rock díját.
  • 2016-ban shortlistre kerültünk a nemzetközi Premier Partner Awards-on a Google Accelerate kategóriában.
  • Megnyertük a tavalyi Facebook Blueprint Live esemény Best Agency díját Bukarestben, kiemelkedő tervezési képességünkért.
  • Több Effie díjat is nyertünk az elmúlt években, hatékony kampányaink elismeréseként.
  • Több magyar kreatív versenyen is szereztünk díjakat például DMBP-n, Kreatív B2B-n és Aranypengén.
  • Két egymást követő évben (2015-2016) is megnyertük az Év Marketing Ügynöksége díjat a Marketing Gyémánt versenyen, a KKV szektorban nyújtott kimagasló munkánkért.
Marketing Gyémánt Google Marketing Platform - Sales Partner Google Marketing Platform - Certified CEE Digital Alliance
X