Egyedi webdesign

Webes megoldásaink kifejezetten a látogatók vonzására lettek kifejlesztve, és garantálják az online üzlet sikerét.

Piacvezető ipari megoldásokat kínálunk, amelyek már bizonyítottak az online világban.

fundamenta
weboldal referencia

DOLGOZZ VELÜNK!

Munkánkat az agilitás és a teljesítmény jellemzi. Nem önmagukban tekintünk a webhelyekre, a landing oldalakra, alkalmazásokra vagy bármilyen kódra, hanem egy teljesítmény-optimalizált, digitális ökoszisztéma részeként.

A projekt megkezdése előtt szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy megértsük célközönségüket, és gördülékeny webes élményt teremtsünk, amely a látogatókat ügyfelekké alakítja.

A logó tervezésétől a betűtípusokig, a színekig és más látványig a ügyfeleink vizuális identitásának minden aspektusát lefedjük, hogy ne csak egy sokadik vállalat legyenek a tömegben.

A teljesítmény mérése, a SEO-barát konfiguráció, a fizetős forgalom ösztönzése és a vonzó tartalom létrehozása a fejlesztési folyamataink alapja, minden lépésünk szerves része.

Büszkék vagyunk a munkánkra, nézz bele te is az INTREN esettanulmányaiba!

Különféle egyedi megoldásokat dolgoztunk ki olyan iparágak számára, mint az egészségügy, az ingatlan, az utazás, a pénzügy, az autóipar, a kiskereskedelem és a divat. Vess egy pillantást portfóliónkra!

murderous affair

Murderous Affair

INTREN branding

Napjainkban a legkülönbözőbb technikai megoldások közül választhatunk, amennyiben cégünk vagy ügyfeleink online jelenlétét kívánjuk erősíteni.

webfejlesztés

Accenthotels webfejlesztés

Accent Hotels

A honlap készítésének célja az Accent sales tevékenységének növelése, az új, koherens brandimage bemutatása, az egyes szállodák vizualitásának és indentitásának integrálása, a szállodalánc jellegének erősítése és a felhasználó élmény növelése volt.

Szolgáltatásaink

Logó- és arculattervezés

Webdesign (UX, UI)

Egyedi webfejlesztés

WordPress fejlesztés

Webkarbantartás

webfejlesztés referencia

Miben segíthetünk?

Szükséged van SEO barát domainre vagy gyors szerverre a webhelyéhez?
Fejlesztenünk kell egy új weboldalt, vagy gondoskodnunk kell a meglévő webshopodról?

Írj néhány sort a céljaidról, és mi segítünk elérni!

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*