Tájékoztatás az elnyert képzési pályázatunkról

Kedvezményezett neve; Intren Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Szerződött támogatás összege; 3 659 712 Ft

Képzések részletes bemutatása;

 

Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (24 óra), 1 csoporttal, 24 órában, alkalmanként 12 fővel (DFT-Hungária Zrt. szervezésében)

A képzés célja: A tananyagegység célja, hogy a résztvevő megismerje a Word szövegszerkesztő funkcióit, beállítási lehetőségeit, használatát. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen önállóan szöveg szerkesztésére a Word programban.

További cél, hogy a résztvevő megismerje az Excel táblázatkezelő funkcióit, használatát és a függvények, képletek használati lehetőségeit. Alapvető cél, hogy a résztvevő képes legyen az Excel táblázatkezelő és a függvények és képletek gyakorlati alkalmazására.

 

Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra), 2 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fővel (DFT-Hungária Zrt. szervezésében)

A képzés célja: Napjainkat a kommunikáció nélkül lehetetlen elképzelni. Akkor is kommunikálunk, amikor zenét hallgatunk a tömegközlekedési eszközön vagy épp egy előadást tartunk a munkahelyünkön. A kommunikáció sokrétűsége és folyamatos változása miatt szükséges, hogy időközönként felelevenítsük ismereteinket és egy csokorba gyűjtve kiegészítsük új tudásokkal. A képzés célja épp emiatt az, hogy a résztvevő, túlnyomórészt kommunikációs gyakorlatokon keresztül olyan szintre jusson el, hogy a mindennapi életben felmerülő kommunikációs helyzetekben magabiztos, felkészült és hiteles legyen.

 

Együttműködésfejlesztés (16 óra), 2 csoporttal, 16 órában, alkalmanként 12 fővel (DFT-Hungária Zrt. szervezésében)

A képzés célja: A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják a mindennapi munkaéletben fellelhető társadalmi csoportjain belüli: pl. társadalmi, munkahelyi, közösségi, közösen megoldandó feladatok, problémák kezelését. A résztvevő képessé válik a különböző csoportszerepek megkülönböztetésére. A képzésen részvevő meg tudja állapítani a kompromisszum és a konszenzus közötti különbséget, és képes lesz a harmonikus együttműködő munkakörnyezet kialakítására.

 

Angol nyelvi képzés, 2 csoporttal, 32 órában, alkalmanként 6 fővel (DOVER Nyelvi Centrum Kft. szervezésében)

A képzés célja: Nyelvi kompetenciák elsajátítása

 

Képzések indulási dátumai:

Haladok a korral – informatikai ismeretek: word és excel (24 óra): 2022.04.08

Hatékony kommunikáció és kommunikációs gyakorlatok (16 óra):

  1. csop: 2022.04.20
  2. csop: 2022.04.21

Együttműködésfejlesztés (16 óra):

  1. csop: 2022.06.22
  2. csop: 2022.06.23

Angol nyelvi képzés:

  1. csop: 2022.06.09
  2. csop: 2022.06.10

Képzések befejezési dátuma: 2022.06.23.

 

„A DFT-Hungária már több, mint 25 éve humánfejlesztéssel foglalkozik. Elkötelezettek az emberek, munkatársak fejlesztése mellett; vallják: egy cég annyit fejlődik, amennyit az ott dolgozók. Ezt képviselték a nálunk megvalósított szervezetfejlesztési projektben, melyet uniós pályázati forrásból valósítottunk meg.”