Szolgáltatások

Hirdetésmenedzsment

Ad operations csapat kezeli az összes olyan hirdetési rendszert, amin licit alapú, konverzióra vagy elérésre optimalizált kampányokat tud futtatni, beleértve a Google, a Facebook, a Bing rendszereit, és számos RTB hirdetési rendszert.

SEO

A Google találati listáján legelöl ugyan a fizetett hirdetések vannak, de a legtöbb helyet az úgynevezett organikus találatok foglalják el, melyek közül akár többet is a te weboldalad foglalhat el.

SEO

Webanalitika

Google Analytics fiókok finomhangolásával, jelenlegi mérések továbbfejlesztésével vagy épp komplex mérési stratégiák kidolgozásával szorosan együttműködünk az ügyfelekkel, hogy ezzel támogassuk az üzleti növekedést.

Kreatív tartalom és social media

Ez a csapat látja el a tartalomtervezési, gyártási és tartalommenedzsment feladatokat, amelyek felmerülhetnek egy digitális marketing kampány során, illetve mi ügyelünk rá, hogy ügyfeleink rajongókkal folytatott kommunikációja is zökkenőmentesen folyjon.

Webfejlesztés

Mi nem önmagukban tekintünk a webhelyekre, a landing oldalakra, alkalmazásokra vagy bármilyen kódra, hanem egy teljesítmény-optimalizált, digitális ökoszisztéma részeként.

X