Esettanulmányok

Nézd meg a legjobb munkáinkat!

SEO munka hatása Performance Max kampányra – Esettanulmány

Az Intren célkitűzése, hogy ügyfeleinek teljes körű digitális marketing szolgáltatást nyújtson, ezért folyamatosan bővítjük tudásunkat, és igyekszünk az egyes területek minél szorosabb együttműködésére. Ennek része volt a SEO, tehát a keresőoptimalizálás, és a PPC, vagyis a fizetett hirdetések közötti kapcsolat vizsgálata. Az ügyfél, akit már jól ismertünk A vizsgálatot egy olyan ügyfelünkkel kezdtük, mellyel már évek óta dolgozunk együtt mindkét területen, valamint jelentős sikereket is értünk el ezidő alatt: a vizsgált aloldal a Toman Diet weboldalán érhető el. A tomandiet.com egy fehérjediétákat, egészséges,...

dataweps

Árukereső Optimalizálás Dataweps BEED Segítségével

A BEED szoftver a Dataweps terméke, a Dataweps a CEE régióban úttörő szereplő az ár-összehasonlító oldalak optimalizálását segítő szoftverek területén. Érdekel és megfontolnád a BEED használatát az Árukereső jelenléted optimalizálására?

intren praktiker ux siker

Praktiker

Praktiker

Az Intren számos, a weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatás nyújt a Praktiker részére. Ezek közül kiemelkedik a Google Analytics mérések felépítése és karbantartása, a Google Tag Manager kezelése, a kereső optimalizálás (SEO), valamint a konverzió alapú optimalizálás (CRO) és ügyfélélmény növelés (UX).

telenor ab teszt

Google Optimize A/B tesztelés a Telenornak

Telenor

A Telenor Blue oldalon végrehajtott AB teszt célja az volt, hogy minél gördülékenyebbé tegye a tarifa és készülék választást, és ezáltal növelje a céloldalhoz köthető konverziós arányt.

logiscool

Gyere és okulj!

Logiscool

A 2014-ben elindult Logiscool élményalapú programozás oktatást kínál 6-18 éves gyerekeknek.

murderous affair

Murderous Affair

INTREN branding

Napjainkban a legkülönbözőbb technikai megoldások közül választhatunk, amennyiben cégünk vagy ügyfeleink online jelenlétét kívánjuk erősíteni.

webfejlesztés

Accenthotels webfejlesztés

Accent Hotels

A honlap készítésének célja az Accent sales tevékenységének növelése, az új, koherens brandimage bemutatása, az egyes szállodák vizualitásának és indentitásának integrálása, a szállodalánc jellegének erősítése és a felhasználó élmény növelése volt.

provident esettanulmány

Irány a social media!

Provident Pénzügyi Zrt.

Digitális stratégiánk kialakításakor elsőként megvizsgáltuk a Providentről zajló párbeszédet, a versenytársakat és a nemzetközi best practice-eket az online térben, majd ezek alapján kijelöltük a célcsoport szempontjából releváns kulcstémákat.

összefon

Összefon

NIOK

Az AdjukÖssze.hu egy hazai non-profit kezdeményezés, mely a „közösségi finanszírozás/crowdfunding” elvén alapul. Az oldal ernyőként fog össze kisebb jótékonysági projekteket, melyeknél adott idő áll rendelkezésre a célként kitűzött összeg összegyűjtésére.

bátor böngésző

Bátorböngésző

Bátortábor

A Bátortábor online felületeinek és hirdetéseinek deep analytics elemzése során meglepő trendet figyelhettünk meg: az emberek alapvetően szeretnek adakozni, de csak abban az esetben, ha közvetlenül szembesítve vannak a lehetőséggel.

stabilo esettanulmány

Free Your True Colors

STABIO Gmbh

A feladatunk az volt, hogy olyan több országon átívelő, integrált aktivitást hozzunk létre, amivel elérjük a célcsoportunkat, ösztönözzük őket a kampányban történő részvételre.