Accenthotels webfejlesztés

Accenthotels webfejlesztés

A projektről

A honlap készítésének célja az Accent sales tevékenységének növelése, az új, koherens brandimage bemutatása, az egyes szállodák vizualitásának és indentitásának integrálása, a szállodalánc jellegének erősítése és a felhasználó élmény növelése volt.

A fejlesztés során kiemelt szempont volt, hogy könnyű és költséghatékony legyen új szálloda beemelése a központi rendszerbe, ezáltal a meglévő és az új hotelek zömében négy- és ötcsillagos portfolióját elegáns, egyben fiatalos módon mutathassuk be. Az új weblaptól a törzsvendégrendszer megerősítését, az alap vendég adatbázis kiépítését, növelését vártuk. Fontos szempont volt az egységes weboldal keretrendszer kialakítása, mely a régi, egyedi weboldalakból álló portfólióhoz képest költséghatékonyabb fejlesztési lehetőségeket és egységesebb kezelhetőséget is biztosít.

Mára az Accent ismertebb brand, szállodái kommunikációjában a szállodalánc kiemelt szerepet kap,a vendégek pedig a hoteleket is már mint az lánchoz tartozó szállodákat azonosítják.

Részletek


Galéria

  • webfejlesztés