Murderous Affair

Murderous Affair

A projektről

Napjainkban a legkülönbözőbb technikai megoldások közül választhatunk, amennyiben saját cégünk vagy ügyfeleink online jelenlétét kívánjuk erősíteni. Cégünk hitvallása, hogy folyamatosan kutatja, keresi a legfrissebb technikai megoldásokat, amit felhasználhatunk napi munkánk során. Így találkoztunk a Google Inside View nyújtotta lehetőséggel, ami kapcsán a 360°-os képformátum alkalmazása egy teljesen új világot nyitott ki a cégek számára.

Szerettük volna megmutatni, hogy ezekből a látszólag technikai megoldásokból hogyan lehet kreatív, szórakoztató tartalmakat létrehozni. Az élő képregény elkészítésébe irodánk sok-sok dolgozója bekapcsolódott.

A történet alapja egy gyilkosság volt, aminek a felderítéséhez szükséges nyomokat rejtettük el a felvételeken az irodánk fotózása közben. Hogy igazán interaktív és mindenki által játszható legyen, microsite-tal, a karakterek leírásával, videóval támogattuk a történetet. A kampány eredményessége minket is meglepett, és számtalan formában kaptunk gratulációkat ügyfeleinktől és más ügynökségektől is. Az interaktív játékunk oldalára több száz releváns felhasználó látogatott el, akik több, mint 5 percet töltöttek az oldalon, miközben helyes megfejtést adtak a játékban. A játék üzenete több, mint 30.000 embert ért el!

Részletek


Galéria

  • murderous affair