Használja ki Ön is ugyanazokat az előnyöket, amelyeket nemzetközi versenytársai már használnak.

Google nagyvállalati szintű analitika KKV áron!

Az új Google Analytics 4 végleg átvette a régi kiadás helyét. De a legfontosabb csak most jön: A nagyvállalati képességekkel rendelkező prémium kiadás, az ÚJ Google Analytics 360 most minden eddiginél kedvezőbb áron érhető el.

ga-2-400x420

Napközben is mindig friss adatok

Az ingyenes Google Analytics kiadással ellentétben a prémium verzió garantálja az adatok állandó, napközbeni frissességét. Kollégái napközbeni adatokat kapnak a felhasználói felületen és az API kapcsolaton keresztül.

Mintavételezés nélküli, lézer pontos számok

Nem mindegy, hogy körülbelül 2.221 eladás történt vagy pontosan 2.221? A pontos saját adatok használata a következő évek abszolút versenyelőnye (vagy versenyhátránya) lesz. Ha a versenytársak pontosabb, jobb adatokkal táplálják hirdetési rendszerüket, kevés esély marad a győzelemre.

Integráció vezető termékekkel

A valódi versenyelőny a pontos adatok használata a további rendszerekben, illetve a máshol keletkező fontos adatok bevezetése a webanalitikába. Google hirdetési termékek, Cloud termékek, Salesforce? Csak pár kattintás kérdése mostantól.

Ár

Az új kiadás árazása teljesen megváltozott, ennek eredményeként a webhely használati adatoktól függően a töredéke is lehet a korábbi árnak, akár havi 2 – 3,000 EUR között, az eddigi 7 – 10,000 EUR-hoz képest. Az eddig főként nagyvállalatok által használt funkcionalitással megkereshető plusz profit viszont korlátlan :). A közepes és nagy cégek szinte mindegyike prémium analitikai terméket használ, hiszen egyértelműen megéri nekik, a jelenlegi árnál sokkal magasabb árszinten is. Most viszont éven belüli megtérülés érhető el kisebb cégek számára is.

Hogyan tovább?

Kérjen ingyenes konzultációt és kapcsolódó ajánlatot itt

      Elfogadom az  adatkezelési tájékoztatót.*