Murderous Affair

Murderous Affair | Intren right clicks Görgess le
a játék megkezdéséhez!

Sötét éjszaka volt. Az eső baljósan kopogott a detektíviroda ablakán.

Jack Gloom szokásához híven kiütötte magát. Így vezette le a feszültséget, ha falakba ütközött a nyomozásai során. Márpedig gyakran ütközött falakba, a várost a gengszterek uralták.

Már éjfélre járt, amikor valaki titokzatos levelet csúsztatott be az irodája ajtaja alatt. Gloom félig ébren nyúlt utána.

A
B
C
D
E
F
G
H
A
B
C
D
E
F
G
H

Detektív Gloom,

Skippy-t nem baleset érte. Meggyilkolták. Halála előtt nyomokat hagyott hátra a gyilkosáról a kocsmában, a kikötőben, a bűnbarlangban, Don Intrenante szobájában, a detektívirodában és a szerkesztőségben. Kérem, segítsen elfogni a gonosztevőt.

Üdv, M

Skippy... az a kedves, idegesítő rikkancs. Vajon kinek lehetett útjában? És ki lehet a rejtélyes levélíró? – morfondírozott Gloom. Érezte, hogy megszállja a lelkét a kétségbeesés és a harag.

Most nem fogja hagyni, hogy megússza a gazember, elég volt. És kemény, lassú léptekkel elindult...

Segíts felderíteni a gyilkost!

Járd körbe a helyszíneket, keresd a segítségeket, találd meg a gyilkos nevének betűit, és írd be az alábbi mezőbe, megfelelő sorrendben.

Rossz válasz, próbálkozz újra!

Indulhat a nyomozás!
Játssz teljes képernyőn!
Térkép Bűnbarlang Don
irodája
Kocsma Nyomozó
iroda
Kikötő Recepció Szerkesztőség
Ismerkedj meg részletesebben
a karakterekkel!

Karakterek

Amalia The Night Turri

Amalia The Night Turri

Apácák között, árvaházban nőtt fel, szemtelen humora és szépsége már korán kiemelte a többi lány közül. Többre vágyott a számára megírt sorsnál, nem akart cselédlány lenni egy gazdag házban, és nem akart a nővérek között maradni sem, ezért megszökött, hogy új életet kezdjen. Ázott verébként kopogtatott Jimmy Walletless ajtaján, akit azonnal rabul ejtett a lány pillantása.

Don Intrenante

Don Internante

Családja fekete báránya, a kitagadott második fivér, Don Intrenante szakított jónevű, gazdag családja hagyományaival, és a tisztes polgári élet helyett a feketézést, a kétes ügyletek világát választotta. Tetemes summával hagyta el a szülői házat, és a bandaháborúk során hűséges embereket toborzott maga köré. Így vált az éjszaka igazi nagyvadává. Nem kelt feltűnést, mindig van alibije, pénzt gyűjt és titkokat.

Henry Greasenews

Henry Greasenews

Henry már az egyetem alatt megismerkedett mindenkivel, aki ahhoz kellett a városban, hogy a neves lap főszerkesztője lehessen. Nem esik nehezére, hogy átírjon egy-egy hírt, vagy eltussoljon egy-egy helyzetet, ha ezzel segíthet gengszter barátainak.

Jack Gloom

Jack Gloom

A jobb napokat is megélt nyomozó fiatalabb korában a társaság kedvence és a lányos anyák álma volt. Kiváló modora és szellemes megjegyzései népszerűvé tették a hölgyek körében. Mára összetört figura lett. A városban virágzik az illegális kereskedelem, a csempészek a hatóságok arcába nevetnek, Gloom kezéből pedig folyton kicsúsznak a befolyásos gengszterek. Egyetlen menedéke az alkohol és a magányos detektívszoba.

Jimmy Walletless

Jimmy Walletless

Miután felesége elhagyta, Walletless zárkózott életet élt. Üzleti ügyeit csendben intézte, a kikapcsolódást számára egy jó whisky és a póker jelentette. Ez akkor változott meg, amikor Amelia belépett az életébe. Iszonyú féltékenységgel őrzi a nőt, azt beszélik, egyszer levágatta egy férfi fülét, mert az megjegyezte milyen szép hangja van Amelia-nak. Tapasztalt öreg róka, ezért a Mojse-féle suhancok gyakran fordulnak hozzá tanácsért, nem ritkán munkáért és pénzért is.

Johnny P. Nuts

Johnny P. Nuts

Minden lében kanál szeszcsempész, mindenről van egy sztorija, mindenhol járt már, és az éjszakái sem telnek unalmasan. A Don és Walletless jó cimborája és pókertársa, hiszen mindig tudja, kit kell nyerni hagyni és miről kell hallgatni.

Mojse

Mojse

Talpraesett, eszes fiú, akit a csempészek és a feketézők is szívesen bíznak meg veszélyes munkákkal. Terve, hogy kitörjön a szegénysorsból, ő is a nagyokkal pókerezzen, és egy napon a saját kocsmájában a legjobb rumot igya a maradék lőrék helyett. Nyílt, barátságos és szórakoztató fiú, aki eltökélten küzd legfőbb céljáért: a gazdagságért.

Romeo The Whisky Frenzi

Romeo The Whisky Frenzi

Alvilági nevén csak Whiskyként ismerik Romeo Frenzit, a bohém, nőfaló szerencsejátékost, aki maga is egy lebujt üzemeltet. Nem lehet komolyan venni, amit kérdez, az is tréfa vagy hazugság. Don Intrenante és Walletless nem kedveli a fiút, de alapvetően nem látnak veszélyt benne. Persze Frenzi szeret a tűzzel játszani, így csak idő kérdése, hogy mikor haragítja magára a két nagymenőt.

Skippy

Skippy

A kétbalkezes Skippy igazi szerencsétlen. Mosónő anyja egyedül neveli öt testvérével együtt, mindenki céltáblája volt már az iskolában is, testvérei is folyton tréfákat űznek vele. Egyetlen barátja Mojse. Skippy jószándékú, de hihetetlen érzékkel tud mindig rosszkor, rossz helyen megjelenni.